Activiteiten

VORIGE ACTIVITEITEN

10 vragen aan hoogleraar Kerkelijk Recht en rector, Rik Torfs, 5 februari 2015
De meest bekende rector en hoogleraar Kerkelijk Recht heeft onze gasten een gezellige en erg interessante avond gegeven. De ex-politicus deelde zijn visie met de Vrienden van Affligem door een antwoord te geven op 10 actuele vragen. Visrestaurant Kelderman zorgde voor de setting en een heerlijke culinaire ervaring.
Bekijk de foto’s
10 vragen aan staatssecretaris voor Asiel en Migratie mevr. Maggie De Block, 12 februari 2014

De meest populaire politica in Vlaanderen voorzag de Vrienden van Affligem van een uitermate interessante en leerrijke avond. Dit alles gecombineerd met diverse culinaire hoogstandjes en een tasting van het nog steeds onovertroffen streekbier Affligem, zorgden wederom voor een geslaagde avond.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan curator en kunstkenner dhr. Jan Hoet, 24 oktober 2013

De ontmoeting met kunstpaus Jan Hoet oversteeg ieders verwachtingen. Op de avond van 24 oktober werd volop gefilosofeerd over hedendaagse kunst en de betekenis ervan. Dhr. Jan Hoet gaf een excellente begeleiding in het begrijpen van een nog steeds zeer abstracte materie.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan de ambassadeur van België in Kroatië, Mevr. Nancy Rossignol, 31 januari 2013

Tijdens deze ontmoeting werd de hedendaagse rol van Belgische ambassades, in het bijzonder in groeiregio’s met veel economisch potentieel, uitvoerig besproken. Ook de rol van Kroatië als een van de meest dynamische en jonge Europese landen kwam aan bod.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan staatssecretaris voor Fraudebestrijding, John Crombez, 22 oktober 2012
Tijdens deze geanimeerde ontmoeting lichtte dhr. John Crombez zijn inspanningen en zijn actieplan toe op het domein van fraudebestrijding. Ook de consequenties en de voordelen voor ondernemers kwamen aan bod.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan Head of Marketing Belux bij Google, Julien Blanchez, 24 november 2011

Het werd een businessafspraak die de Vrienden van Affligem nog lang zal heugen. Dhr. Blanchez beantwoorde vragen over o.a. digital marketing vanuit zijn ervaringen bij Google, waar hij de communicatie over de verschillende Google producten en de gerelateerde lokale partnerships coördineerde.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan Europees commissaris voor Handel, Karel De Gucht, 17 juni 2010
Tijdens deze bijzonder boeiende ontmoeting sprak dhr. De Gucht met de Vrienden van Affligem over het reilen en zeilen binnen de EU, het ontwerpen en implementeren van handelsrichtlijnen, open markten, eerlijke handelspraktijken en de uitdagingen van de globalisering.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan de gedelegeerd bestuurder van UNIZO, Karel Van Eetvelt, 8 december 2009

Op 8 december verwelkomden “De Vrienden van Affligem” dhr. Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder van UNIZO. Plaats van afspraak, Jan De Nul Group – Tragel 60 – 9308
HOFSTADE – AALST
Bekijk de foto’s

Inhuldigingsplechtigheid brouwketel, 6 juni 2009
Op zaterdag 6 juni 2009, vond een officiële inhuldigingsplechtigheid plaats van de brouwketel op het rondpunt aan de Bellestraat. De brouwketel is een symbolisch monument die de brouwtraditie van Affligem moet uitdragen. Bekijk hier de foto’s van deze feestelijke inhuldiging.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan de Belgische CEO van Heineken, Jean-François Van Boxmeer, 1 december 2008

De Vrienden verwelkomden dhr. Jean-François Van Boxmeer, Belgische CEO en voorzitter van de Raad van Bestuur van Heineken, in het Gasthof d’Oude Brouwerij te Affligem.
Bekijk de foto’s

10 vragen aan Minister –President Kris Peeters, 10 juni 2008
Op de eerste businessontmoeting verwelkomden De Vrienden minister-president Kris Peeters, in het Molenhof te Roosdaal.
Bekijk de foto’s

Patrick Van Craenenbroeck, juni 2006

De overzichtstentoonstelling van Patrick Van Craenenbroeck aan de ruïnemuur van de abdij van Affligem en het bijhorende boek over zijn werk werd mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van De Vrienden van Affligem.